Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Fejlesztés

Tel:+36/1-260-49-04

E-mail: info@kesch.hu

Nyitva tartás:

H-Cs : 9-17h

P : 9-16h

Cégünk a Kesch Kft. 1989-ben alakult. Kezdetben a kor legmodernebb technikáját képviselő Miltope Ion nyomtatókat gyártó cég (USA) és a WYSE számítógépeket, terminálokat gyártó cég (USA) képviseletét láttuk el. Tevékenységi körünk egyre bővült és egyben specializálódott. A ma alapvetően nyomtatók és számítógép értékesítéssel, szervizelésével foglalkozunk. Szolgáltatásaink kiterjednek a Line Matrix, mechanikus, lézer és thermo nyomtatókra.

Jelentős a nyomtatókhoz nyújtott programozói, felület kialakítási tevékenységünk. Ezen szolgáltatásunkat ESC/P2, IGP, PCL5, Line Matrix képleíró nyelveken tudjuk nyújtani az összes ismert (PSi, Printronix, Epson, OKI, HP, IBM, KYOCERA, Tally Genicom, stb.) nyomtatóhoz.

Ma a PSi (Németország) lézer és mechanikus nyomtatókat gyártó cég magyarországi képviselője és szakszervize vagyunk. Teljeskörű az értékesítés,  szervizszolgáltatás, technikai támogatás,  alkatrész és kellékanyag ellátás.

Kiemelt partnere vagyunk a PRINTRONIX (USA) lézer, thermo és Line Matrix nyomtatókat gyártó cégnek. Forgalmazzuk, szervizeljük és teljes támogatást nyújtunk a PRINTRONIX teljes termékpalettájához.

Partner cége vagyunk a TEKLYNX vonalkód tervező, etikett tervező, RFID programozást támogató CODESOFT programcsomag fejlesztőjének.

Kiemelt szervizpartnere vagyunk a HP Magyarország Kft.-nek, mint a HP LineJet nyomtatók szakszervize.

Ezen kívül főbb tevékenységi körünkbe tartozik a kellékanyag ellátás. Kiépített logisztikai rendszerünknek köszönhetően általában 24 órán belül tudjuk szállítani a tőlünk rendelt kellékanyagokat. Rendelhető kellékanyagok: festékszalagok, tonerek, tintapatronok, thermo filmek, etikett papirok, thermo papírok, stb.

További tevékenységünk: minőségi számítógépek, szerverek építése, javítása. Számítógépeinket alapvetően INTEL termékekből állítjuk össze, mint IPI ( Intel Product Integrátor ) partner, de más gyártó termékeit is forgalmazzuk.

Felkérésre, megkeresésre nagy örömmel vállaljuk különböző fejlesztések egyedi megoldások tervezését, kialakítását.

Olyan nyomtatási problémája van melyet eddig nem tudott megoldani,  nem talált rá kivitelezőt? Keressen meg minket! Szeretjük a kihívásokat és ha tudunk segíteni akkor biztos számíthat ránk.

Nyomtatási felület programozását vállaljuk:

•ESC/P2
•Seriel Matrix
•IGP, ( VGL /PGL )
•PCL
képleíró nyelveken.

Vállaljuk speciális nyomtatási feladatok  kidolgozását,  a tervezéstől a teljes kivitelezésig.

Nyomtatási problémák megoldása, nyomtatási felület programozás, KESCH Kft.

Ha nem szeretne beruházni, illetve nem mindig van szüksége nyomtatóra, úgy lehetősége van nyomtatóbérlésre.

Bérelhető nyomtatók:
•PSi Martix nagy teljesítményű leporellós nyomtatók,
•PSi Lézer leporellós lézer nyomtatók,
•PSi dokumentum és bank nyomtatók
•Printronix Line Matrix " ipari" nyomtatók,
•Printronix Thermo nyomtatók,
•Printronix Lézer nyomtatók,
•HP LaserJet nyomtatók,
•Epson mátrix nyomtatók,
Nyomtató bérlés esetén az Ügyfél telephelyére, ill. a kért helyre telepítjük a nyomtatót.  Az üzemkész állapotról mi gondoskodunk.

A nyomtatóhoz szükséges kellékanyagot mi biztosítjuk.
Nyomtató kezelő személyzetről az ügyfél gondoskodik.

Nyomtató bérlés előnyei:
Nem kell beruházni, csak addig terheli költség az ügyfelet ameddig a nyomtatóra szüksége van. A bérlés költsége azonnal leírható.

Teljes nyomtatópark bérlés!
Teljes nyomtató park bérlésére is lehetőség van. Ebben az esetben mi biztosítjuk  a nyomtatókat, alkatrészeket, kellékanyagokat és az üzemképességet. Az ügyfélnek csak a a havi nyomtató bérlést és a lapköltséget kell fizetnie. A nyomtató park kialakítása igény szerint történik felmérés után. Így optimalizáljuk a nyomtató park kialakítást.  Ennek a megoldásnak az előnye, hogy a  bérlés teljes költsége elszámolható, így nem keletkezik az ügyfélnél állóeszköz!

Nyomtató bérlés, leasing, finanszírozásA Kesch Kft. és a GRENKE LEASING Magyarország Kft. között létrejött együttműködésnek köszönhetően 2008. évtől lehetőség nyílt az Ügyfelek részére, hogy termékeinket  béreljék, leasingeljék. Ennek lebonyolítását, ügyintézését  vállaljuk.

MIÉRT előnyös Önnek?
- A bérleti díj 100 %-ban leírható költségként.
- Géppark fejlesztés beruházás nélkül
- Mindig a legmagasabb technikai színvonal
- Ügyfélminősítés 1 óra alatt

Szükséges dokumentumok:
- Bérleti adatlap kitöltése, letölthető www.grenke.hu /kereskedő/szoftver menüpontnál
- Aláírási címpéldány másolat
- Személyi igazolvány és lakcímkártya másolat
- Előző évi mérleg és eredménykimutatás

Konstrukcióba bevonható eszközök:
- Számítástechnikai eszközök - PDA-tól a nagy szerverközpontokig
- Ipari számítástechnikai és egyéb eszközök
- Nyomtatóktól - nagy nyomdaipari eszközökig
- Vizuáltechnikai eszközök - projektorok, LCD-k, vetítőgépek,stb.

Feltételek:
- Legalább 2 éves működés
- Stabil árbevétel
- Saját tőke nem lehet negatív

További információk:         
Tel.:(00361) 235 7041
service@grenke.hu

www.grenke.hu

Ügyfeleink részére folyamatos, helyszíni kiszállítással  végezzük a kellékanyag ellátást. A feltérképezett teljes nyomtatóparkra megadjuk  kellékanyag árainkat, melyet minden hónapban frissítünk. E-mailben elküldött megrendeléseiket általában 24 órán belül teljesítjük. Kellékanyag áraink, mivel nagy mennyiségben forgalmazzuk, igen kedvezőek. Amennyiben érdekli  szolgáltatásunk, úgy kérje árajánlatunkat.

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.