top of page

Irányelveink

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

A KESCH Számitástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy magántulajdonban lévő, családi vállalkozás, amely nyomtató értékesítésével, szervizelésével, üzemeltetésével, kellékanyag ellátással, egyedi ellenőrző, tesztelő és nyomon követő eszközök, célgépek és szoftverek fejlesztésével, a tevékenységhez kapcsolódó ipari és informatikai eszközök forgalmazásával foglalkozik. A szervezet központja Budapesten található, szervíz tevékenységeit a Megrendelőinél végzi.

Elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy

 • Ismeretében legyünk a legkorszerűbb, leggazdaságosabb, leginkább környezetkímélő technológiáknak, módszereknek és ezek alkalmazását előmozdítsuk partnereinknél.

 • Rugalmas és egységes szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, ami megfelel, illetve meghaladja igényeiket és elvárásaikat.

 • Nyomtatástechnikai rendszerek kialakítását, berendezések javítását, karbantartását és üzemeltetését a megrendelő előírásainak megfelelően, a vonatkozó jogi, műszaki, szakmai előírásoknak megfelelve végezzük.

 • Biztosítottak legyenek azok személyi, tárgyi, technológiai feltételek, amik a fenti irányelvek szerinti működéshez szükségesek.

A Társaság teljesen elkötelezett amellett, hogy megértse és mindenben megfeleljen ügyfelei minőségi elvárásainak. Társaságunk büszke arra, hogy híres a szolgáltatásainak kiváló minőségéről. Bevezetett minőségirányítási rendszerünk mindenben megfelel az ISO 9001 szabvány követelményeinek.

Minőségirányítási rendszerünk középpontjában a következő elvek állnak:

 • A minőség minden alkalmazott egyetemleges felelőssége

 • Minden dolgozó számára egyértelmű, hogy vevőink elégedettsége a legfontosabb

 • A termékek szállítása, a szolgáltatások végrehajtása mindig időben és az egyeztetett áron történjen

 • Alapvető célunk, hogy mindig megfeleljünk a követelményeknek, az elvárásoknak és a vállalt határidőknek, továbbá a vevői észrevételeket szakszerűen, gyorsan és barátságos modorban kezeljük.

 • Ahhoz, hogy a Társaság minőségi szolgáltatást nyújtson és folyamatosan fejlődjön, alkalmazzuk, dokumentáljuk, és a fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket

 • A folyamatos fejlesztés létfontosságúak ahhoz, hogy a vevőinknek magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk

Tudjuk, hogy folyamatosan mérni és monitorozni kell az irányítási rendszerünket, eljárásainkat, termékeinket, munkatársaink és szállítóink teljesítményét, ügyfeleink elégedettségét.

Folyamatosan, tudatosan és ellenállhatatlanul törekszünk arra, hogy a vevői elégedettség fontossága mindenben mindenhol jelen legyen.

Minden munkatárs elkötelezett a minőségpolitikánk mellett, aminek megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk.

KÖRNYEZET POLITIKAI NYILATKOZAT

 

A KESCH Számitástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy magántulajdonban lévő, családi vállalkozás, amely nyomtató értékesítésével, szervizelésével, üzemeltetésével, kellékanyag ellátással, egyedi ellenőrző, tesztelő és nyomon követő eszközök, célgépek és szoftverek fejlesztésével, a tevékenységhez kapcsolódó ipari és informatikai eszközök forgalmazásával foglalkozik. A szervezet központja Budapesten található, szervíz tevékenységeit a Megrendelőinél végzi.

Elkötelezettek vagyunk a mellett, hogy

 • Már a tervezés fázisában figyelmet fordítsunk a környezeti terhelés minimalizálására az előállítás, a használat és a megsemmisítés vonatkozásában.

 • Tevékenységeink, munkamódszereink és az üzleti kapcsolataink kialakítása és fenntartása során folyamatosan törekszünk, arra hogy a környezet védelme, megőrzése és javítása megtörténjen mind helyi, mind globális szinten.

Annak érdekében, hogy ezen célokat elérjük:

 • Megfelelünk az összes hatályos jogszabálynak valamint az egyéb szakmai előírásnak, amennyiben ezek összefüggenek a mi tevékenységünkkel.

 • Lépést tartunk a környezetvédelmi kérdésekkel, elvárásokkal, azokkal amelyek közvetlenül érintik a tevékenységünket

 • Belső kommunikáció, egyeztetés és a képzés módszerével hívjuk fel a foglalkoztatottak figyelmét arra, hogy az ő tevékenységüknek milyen hatása van a környezetre és mi az ő egyéni felelősségük e kérdésben

 • Környezeti hatásunkat minimalizáljuk oly módon, hogy működésünket ennek megfelelően szervezzük, illetve ahol csak lehet az anyag és energia felhasználást minimalizáljuk, amit csak lehet, újrahasznosítunk.

 • Ahol csak lehet ott a legjobb környezeti gyakorlatot alkalmazzuk, új rendszerek tervezése és fejlesztése, valamint a meglévők működése során egyaránt.

 • Valamennyi területen átgondolt beszerzési politikát folytatunk, ahol csak megvalósítható és ésszerű ott alternatív termékeket, anyagokat és szolgáltatásokat alkalmazunk, amik kisebb károkat okoznak a környezetnek.

 • Bevezettünk minden szükséges rendszert, eszközt, felügyeleti és ellenőrzés módszert, ami által igazolni tudjuk a teljes elkötelezettségünket.

Folyamatosan, tudatosan és ellenállhatatlanul törekszünk arra, hogy a környezettudatosság fontossága mindenben mindenhol jelen legyen.

Minden munkatárs elkötelezett a környezeti politikánk mellett, aminek megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk.

Irányelveinket cégszerű aláírással ellátva letöltheti pdf formátumban  az ikonkra kattintva.

Kapcsolat

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni írjon email-t vagy hívjon minket a +36/1-260-4904 telefonszámon.

bottom of page