top of page

PRINTRONIX

A munka nem állhat meg, ezért a mi nyomtatóink sem fognak!

A Printronix több mint 40 éve szolgálja ki a fogyasztói igényeket, ipari nyomtatási megoldásokkal. Megbízható, energia takarékos sormátrix nyomtatók, a nyomtatási költségek csökkentésére, így növelve a versenyképességet!

A Kesch Kft. hivatalos Printronix viszonteladó és szerviz partner.

PRINTRONIX nyomtatók garanciális és garancián túli javítása, szervizelése.

Eseti szerviz és hibajavítás:
Szerviz vagy javítási igény bejelentése alapján elsődlegesen helyszínen végezzük el a hiba javítást, illetve a karbantartási és beállítási munkákat. Amennyiben a munkát nem tudjuk helyben elvégezni, úgy szervizünkbe  beszállítva végezzük el a megrendelt munkákat. Ha a javítás alkatrészcserével végezhető el, úgy arról mindig előzetes árajánlatot küldünk ügyfelünk részére.  Munkánkra mindig három hónap garanciát vállalunk.

 


Szerződés szerinti szervizelés és hibajavítás:
Szerződéses szerviz és javítási lehetőséget elsődlegesen cégeknek ajánljuk így biztosítva a  legnagyobb biztonságot, hogy időben elkészülhessenek nyomtatási munkáik. Ezen szolgáltatásunkat periodikusan végezzük.  Szerződött ügyfeleink részére tartalék nyomtatót biztosítunk a javítás idejére. Az így kölcsön  adott nyomtatók hasonló tudásúak és hasonló paraméterekkel rendelkeznek mint a javításra szoruló nyomtatók.

bottom of page