top of page
2022-01-11 16_01_41-QUALICA-RD – Automatic Identification Systems.png

A Qualica-RD plasztik kártya nyomtatói specialitásai közé tartoznak az automatikus azonosítási megoldások, RFID megoldások, beléptető-, idő-, és jelenlét nyilvántartás, testre szabott megoldásokkal. A Qualica-RD Spanyolországi székhelyű cég, országonként egyetlen disztribútorral. A Qualicard-RD nagy raktárkészlettel rendelkező, plasztikkártya nyomtató gyártó, saját gyártású plasztik kártyákkal, kártya olvasókkal, szoftver megoldásokkal és a területhez tartozó speciális és egyedi megoldásokkal, kiváló minőségű és versenyképes árú termékpalettával.

A Kesch Kft. a magyarországi hivatalos Qualica-RD viszonteladó és szerviz partner.

Qualica-RD nyomtatók garanciális és garancián túli javítása, szervizelése.

Eseti szerviz és hibajavítás:
Szerviz vagy javítási igény bejelentése alapján elsődlegesen helyszínen végezzük el a hiba javítást, illetve a karbantartási és beállítási munkákat. Amennyiben a munkát nem tudjuk helyben elvégezni, úgy szervizünkbe  beszállítva végezzük el a megrendelt munkákat. Ha a javítás alkatrészcserével végezhető el, úgy arról mindig előzetes árajánlatot küldünk ügyfelünk részére.  Munkánkra mindig három hónap garanciát vállalunk.

 


Szerződés szerinti szervizelés és hibajavítás:
Szerződéses szerviz és javítási lehetőséget elsődlegesen cégeknek ajánljuk így biztosítva a  legnagyobb biztonságot, hogy időben elkészülhessenek nyomtatási munkáik. Ezen szolgáltatásunkat periodikusan végezzük.  Szerződött ügyfeleink részére tartalék nyomtatót biztosítunk a javítás idejére. Az így kölcsön  adott nyomtatók hasonló tudásúak és hasonló paraméterekkel rendelkeznek mint a javításra szoruló nyomtatók.

Impresora-Qualica-RD-PHOENIX-1.jpg
bottom of page