top of page
PSI-Matrix_edited.jpg

A PSi Matrix GmbH nagy teljesítményű mátrixnyomtatókat fejleszt, gyárt és forgalmaz, és a világ egyik vezető gyártója. A PSi mátrixnyomtatókat rendkívül nagy terhelésre tervezték még zord körülmények között is megállja a helyét. A PSi Matrix Printers legfontosabb ügyfelei az ipari, logisztikai, kereskedelmi, banki és szolgáltató szektor neves vállalatai. A mátrixnyomtatás egy olyan nyomtatási technológia, amely egyszerre több másolatot nyomtat a legnagyobb sebességgel, a legalacsonyabb oldalankénti költséggel.

A Kesch Kft. hivatalos PSi Matrix viszonteladó és szerviz partner.

PSi Matrix nyomtatók garanciális és garancián túli javítása, szervizelése.

Eseti szerviz és hibajavítás:
Szerviz vagy javítási igény bejelentése alapján elsődlegesen helyszínen végezzük el a hiba javítást, illetve a karbantartási és beállítási munkákat. Amennyiben a munkát nem tudjuk helyben elvégezni, úgy szervizünkbe  beszállítva végezzük el a megrendelt munkákat. Ha a javítás alkatrészcserével végezhető el, úgy arról mindig előzetes árajánlatot küldünk ügyfelünk részére.  Munkánkra mindig három hónap garanciát vállalunk.

 


Szerződés szerinti szervizelés és hibajavítás:
Szerződéses szerviz és javítási lehetőséget elsődlegesen cégeknek ajánljuk így biztosítva a  legnagyobb biztonságot, hogy időben elkészülhessenek nyomtatási munkáik. Ezen szolgáltatásunkat periodikusan végezzük.  Szerződött ügyfeleink részére tartalék nyomtatót biztosítunk a javítás idejére. Az így kölcsön  adott nyomtatók hasonló tudásúak és hasonló paraméterekkel rendelkeznek mint a javításra szoruló nyomtatók.

90-pp803-gr.jpg
bottom of page