top of page

MICROPLEX

Egyedi nyomtatási megoldások kifejlesztése rendkívül speciális ipari alkalmazásokhoz - gyakran a technikailag megvalósítható határokat súrolva.

"1987 óta az a célunk, hogy optimalizáljuk a nyomtatási folyamatokat és ezáltal ügyfeleink munkafolyamatait" - mondja Gero Decker, a Microplex igazgatótanácsának tagja. Munkatársaim szeretik azt az állandó kihívást, hogy nem csak a világ vezető nyomtatógyártóinak gyors technológiai fejlődésével tartanak lépést, hanem mindig a híres orrhosszal előttük és természetesen versenytársaink előtt járnak."

​​

A Kesch Kft. hivatalos Microplex viszonteladó és szerviz partner.

Microplex nyomtatók garanciális és garancián túli javítása, szervizelése.

Eseti szerviz és hibajavítás:
Szerviz vagy javítási igény bejelentése alapján elsődlegesen helyszínen végezzük el a hiba javítást, illetve a karbantartási és beállítási munkákat. Amennyiben a munkát nem tudjuk helyben elvégezni, úgy szervizünkbe  beszállítva végezzük el a megrendelt munkákat. Ha a javítás alkatrészcserével végezhető el, úgy arról mindig előzetes árajánlatot küldünk ügyfelünk részére.  Munkánkra mindig három hónap garanciát vállalunk.

 


Szerződés szerinti szervizelés és hibajavítás:
Szerződéses szerviz és javítási lehetőséget elsődlegesen cégeknek ajánljuk így biztosítva a  legnagyobb biztonságot, hogy időben elkészülhessenek nyomtatási munkáik. Ezen szolgáltatásunkat periodikusan végezzük.  Szerződött ügyfeleink részére tartalék nyomtatót biztosítunk a javítás idejére. Az így kölcsön  adott nyomtatók hasonló tudásúak és hasonló paraméterekkel rendelkeznek mint a javításra szoruló nyomtatók.

Microplex printers
bottom of page