top of page

Nyomtatási megoldások alkalmazása

Megoldási útmutató a TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtatókhoz.


A TSC Printronix Auto ID gazdag múltra tekint vissza a vállalati ügyfelek számára kifejlesztett hőnyomtatási megoldások terén. A cél mindig is az volt, hogy minimalizáljuk az ügyfelek számára a termékeink integrálásához szükséges erőfeszítéseket, függetlenül a fizikai vagy informatikai rendszerkörnyezettől. Ez egy folyamatos út - ahogy a technológia fejlődik, és ahogy ügyfeleink igényei fejlődnek, úgy fejlődnek megoldásaink is. Ez a dokumentum betekintést nyújt legmeggyőzőbb megoldásainkba.

Minden TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtató ugyanazzal a Printronix rendszerarchitektúrával (PSA) rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szinte az összes funkciókészlet támogatott a teljes családban. Ez magában foglalja az egységes kezelőpaneleket, a nyomtató nyelvi támogatását, a csatlakozási lehetőségeket, a biztonságot, a kezelési és integrációs eszközöket.

A jelen megoldási könyvben tárgyalt témák a TSC Printronix Auto ID alkalmazás sokoldalúságáról, a zökkenőmentes és gyors telepítésről, a minimális állásidőről, a nyomtatókezelésről és a fejlett funkcióinkról szólnak.


Alkalmazási sokoldalúságNyomtató nyelvi támogatása

A főbb nyomtatónyelv-emulációk széles választéka: Széleskörű emulációs képességeink, beleértve a főbb nyomtatónyelveket, a PostScriptet, a PDF-et, az IPDS-t és az IPDS-t.

régebbi nyomtatók adatfolyamai, zökkenőmentes plug-and-play integrációt biztosítanak, és a jövőre nézve is biztosítják a beruházást, ha új ERP vagy más szoftver bevezetésére kerül sor.


A hőnyomtatók piacán a legtöbb gyártó saját natív nyomtatónyelvet fejlesztett ki. Ezek a nyelvek azok az alacsony szintű parancsok, amelyek megmondják a nyomtatónak, hogy mit nyomtasson - vonalkódokat, szöveget, vonalakat stb. Ha egy meglévő nyomtatót egy másik márkára cserélünk, az a nyomtatási alkalmazások újraírását vagy az illesztőprogramok módosítását eredményezheti. Akár az időbefektetés, akár a kapcsolódó technikai kihívások miatt, ez akadálya lehet egy jobb megoldás alkalmazásba helyezésének.

A TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtatókkal elkerülhető ez a bonyolultság azáltal, hogy támogatják a versenytársak összes főbb nyomtatónyelvét - lásd az alábbi listát. E márkák közül néhány már nem létezik a piacon, így az összes nyelv támogatásával a TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtatók a legtöbb régi nyomtatót kiválthatják.Nyugodt lehet, hogy alkalmazása rugalmas és zökkenőmentes integrációt fog tapasztalni.


Gyors telepítés és gyors helyreállítás


Az egyszerűség a beállításoknál kezdődik. Enterprise nyomtatóink globális telepítése gyors és egyszerű, így időt, pénzt és kockázatot takaríthat meg. A gyors telepítést és a gyors munkamódosításokat olyan funkciók segítik elő, mint az egységes menüfelületek, a tárolt konfigurációk és a SOTI Connect vagy a PrintNet Enterprise (PNE) nyomtatókezelő szoftverünkbe épített eszközök. A konfigurációváltó modul (CCM) a gépek teljes konfigurálására vagy klónozására is használható, amint azok bekapcsolódnak.


Médiakezelés


Tear-off - címke letépés

Peel - címke adagolás

Batch Rewind - visszatekercselés

Cutter - vágó


Vállalati csatlakoztathatóság és biztonság


Minden TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtató alapfelszereltségként rendelkezik Ethernet-csatlakozóval, és opcionálisan két sávos Wi-Fi 802.11a/b/g/n/n/ac funkcióval is kapható, az egységes kompatibilitás és következetesség érdekében minden modellben ugyanaz a rádió. Az IPV4 és IPV6 protokollal egyaránt támogatják a legújabb biztonsági protokollokat, beleértve a 802.1X, HTTPS, SNMPv3 és TLS1.3 szabványokat is.

A Wi-Fi rádiók a WPA és a WPA2 TKIP/AES személyes és

vállalati biztonságot, és támogatja a

legnépszerűbb hitelesítési protokollokat: EAP-TL, EAP-TTLS, PEAPv0/MS-CHAPv2, PEAPv1, EAP-MDS és LEAP.


Távoli nyomtatókezelés


A központosított informatika segít fenntartani a világszintű egységességet és koordinációt. Az operatív intelligencia szempontjából kritikus fontosságúak az akcióképes információk, ami kiemeli az eszközinformációk gyűjtésének és az eszközök központi kezelésének fontosságát.


Integrációs eszközök


CST menedzser

A karakterhelyettesítési táblázatok (CST) az adatfolyam módosítására szolgálnak, mielőtt azt a nyomtató feldolgozná. Ez egy praktikus integrációs eszköz a bejövő adatfolyam szűrésére - az adatok automatikus módosítására, eltávolítására vagy hozzáadására.


PXML


Saját szoftveralkalmazással rendelkező ügyfelek vagy rendszerintegrátorok számára

és integrálni kívánnak a TSC Printronix Auto ID Enterprise nyomtatókkal, a következőkkel rendelkezhetnek a Printronix XML (PXML) eszköznyelvet használhatják. Ez az XML-alapú nyelv lehetővé teszi, hogy az ügyfélalkalmazás parancsokat adjon ki a nyomtatónak, és válaszokat kapjon a nyomtatótól.


Fejlett megoldások


RAIN/ UHF RFID

A TSC Printronix Auto ID számos RFID kódolásra alkalmas nyomtatót kínál -

T800 4", T4000 4" és T6000e 4" és 6". A megoldás az UHF/RAIN/ISO-18000-63 kódolási szabványokon alapul. A nyomtatók támogatják az RFID-címkék méreteit (akár 6,5" széles és 0,625" hosszú), beleértve a fémcímkéket is, amelyek vastagsága akár 2,2 mm is lehet.


Vonalkód ellenőrzés


Az ODV-2D vonalkód-ellenőrző rendszer a T6000e 4" és a T8000 4" és 6" modellekben érhető el. Ez egy teljesen integrált vonalkód-ellenőrző rendszer, amely zökkenőmentesen ellenőrzi az összes 1D és 2D vonalkódot az összes címkén, amint nyomtatásra kerülnek. A vonalkódok osztályozása az ISO-szabványokon alapul, és minden olyan címke, amely nem felel meg az osztályozási kritériumoknak, automatikusan biztonsági mentést, felülütést és újranyomtatást kap. Ez a rendszer biztosítja a vonalkódok minőségét minden nyomtatott címkén. A rendszer minimális beállítással rendelkezik, nem változtatja meg a nyomtatási feladatok nyomtatóra történő elküldésének módját, és nincs szükség a kezelő beavatkozására - a rendszer teljesen automatizált.


Az alábbi linken részletesebb információkért letöltheti az eredeti dokumentumot angol nyelven.

printronix_solution_book_en_web_20230303
.pdf
Download PDF • 6.43MB
Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page