top of page
TSC_The Smarter Choice_edited.jpg

A Taiwan Smiconductort (TSC) 1991 ben alapította Arthur Wang, aki felismerte, hogy olcsó és megbízható thermo nyomtatóra van szükség az iparban. Három évtizeddel később a TSC Auto ID vezető gyártóvá vált, több mint 5 millió nyomtatót adott el világszerte. 2016 ban a TSC megerősítette képességeit az ipari nyomtatók területén a Printronix Auto ID felvásárlásával.  A vállalat nyomtatási technológiája új korszakba lépett a világszínvonalú RFID technológiával. Ma a TSC Printronix Auto ID a vonalkódos címkenyomtatás megbízható forrása, az iparág egyik legnagyobb termék portfóliójával.

A Kesch Kft. hivatalos TSC Printronix Auto ID viszonteladó és szerviz partner.

TSC Printronix Auto ID nyomtatók garanciális és garancián túli javítása, szervizelése.

Eseti szerviz és hibajavítás:
Szerviz vagy javítási igény bejelentése alapján elsődlegesen helyszínen végezzük el a hiba javítást, illetve a karbantartási és beállítási munkákat. Amennyiben a munkát nem tudjuk helyben elvégezni, úgy szervizünkbe  beszállítva végezzük el a megrendelt munkákat. Ha a javítás alkatrészcserével végezhető el, úgy arról mindig előzetes árajánlatot küldünk ügyfelünk részére.  Munkánkra mindig három hónap garanciát vállalunk.

 


Szerződés szerinti szervizelés és hibajavítás:
Szerződéses szerviz és javítási lehetőséget elsődlegesen cégeknek ajánljuk így biztosítva a  legnagyobb biztonságot, hogy időben elkészülhessenek nyomtatási munkáik. Ezen szolgáltatásunkat periodikusan végezzük.  Szerződött ügyfeleink részére tartalék nyomtatót biztosítunk a javítás idejére. Az így kölcsön  adott nyomtatók hasonló tudásúak és hasonló paraméterekkel rendelkeznek mint a javításra szoruló nyomtatók.

2022-01-07 12_47_59-TSC|The Smarter Choice for Labeling, Tracking and Traceability.png
bottom of page